24/7 bereikbaar

Veldhoven

Nederland

Over ons

Installatiebedrijf Gevers uit Veldhoven kun je het beste als familiebedrijf omschrijven. In 2004 is het bedrijf gestart als eenmanszaak en inmiddels heeft het bedrijf 6 man vast in dienst. Bij Installatiebedrijf Gevers staat persoonlijk contact, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en onze 24/7 service hoog op de prioriteitenlijst. Dat maakt ons uniek!

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven. Van grote organisaties en bedrijven zoals Albert Heijn, Gall & Gall en PLUS Supermarkten tot kleinere bedrijven. Ook werken wij voor particulieren, voor de gunstige tarieven die u van ons mag verwachten.

Gevers Installatie is lid van Techniek Nederland.

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Veelgestelde vragen

Wij investeren veel tijd en energie in het beantwoorden van onze klanten. Simpelweg omdat onze klanten voor ons belangrijk zijn. Wij proberen u dan ook ten alle tijden zo snel als mogelijk antwoord te geven. Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen, zodat u direct antwoord krijgt.

Op welke dagen en tijden zijn jullie beschikbaar?

Wij zijn 24/7 beschikbaar. Voor service en onderhoud van uw CV-ketel of airco en voor urgente situaties kunt u ons tevens 24/7 bellen. Hiervoor meer informatie op de contactpagina.

In welke gebieden werken jullie?

De focus van ons bedrijf ligt op de provincies Limburg en Noord-Brabant.

Wat maakt jullie uniek?

Binnen een familiebedrijf als Installatiebedrijf Gevers is het van enorm belang om de klant goed te behandelen, dit doen wij immers al 12 jaar. Als familiebedrijf staan persoonlijk contact, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en onze 24/7 bereikbaarheid hoog in het vaandel. Buiten dat zijn wij voor zowel particulieren als bedrijven de geschikte partij.

Welke diensten leveren jullie?

Installatiebedrijf Gevers levert een grote diversiteit aan diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van sanitair (Badkamer, keuken, toilet), alles op het gebied van CV-ketels en verwarming, Airco & luchtbehandeling en alle verdere loodgieterswerkzaamheden.

Top