Over ons

Installatiebedrijf Gevers uit Veldhoven kun je het beste als familiebedrijf omschrijven. In 2004 is het bedrijf gestart als eenmanszaak en inmiddels heeft het bedrijf 6 man vast in dienst. Bij Installatiebedrijf Gevers staat persoonlijk contact, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en onze 24/7 service hoog op de prioriteitenlijst. Dat maakt ons uniek!

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven. Van grote organisaties en bedrijven zoals Albert Heijn, Gall & Gall en Wibra en daarnaast ook veel kleinere organisaties. Ook werken wij voor particulieren, voor de gunstige tarieven die u van ons mag verwachten.

Gevers Installatie is lid van Techniek Nederland.

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Missie:

Gevers installatie biedt als installatiebedrijf persoonlijke service en goede producten aan klanten omtrent klimaat-en installatietechniek, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Visie:

Gevers streeft ernaar om een optimaal binnenklimaat te creëren voor zowel particulieren als organisaties waarin we innovatieve en duurzame oplossingen bieden. Ons doel is om uit te groeien tot een volledig zelfstandig opererend familiebedrijf waarbij we een veilige werkomgeving bieden waarin medewerkers zichzelf kunnen ontplooien.