Ook wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter bent u bij Installatiebedrijf Gevers aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van een diversiteit aan loodgieterswerkzaamheden bij particulieren en bedrijven. Wij verzekeren u van een optimaal eindresultaat waar u jaren van kunt genieten.

Voor vrijwel alle klussen rondom uw huis of bedrijf kunt u bij ons terecht. Van het plaatsen en onderhouden van sanitair, het verbouwen van uw badkamer of het aanleggen van leidingen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Van het aanleggen van leidingen tot het installeren van uw badkamer

Als je over het werk van een loodgieter praat, dan ben je wel even bezig. Het werk van een loodgieter bestaat uit het plaatsen en aanleggen van sanitair, maar ook het onderhouden hiervan. Tevens kun je denken aan het onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Ook het riool wordt vaak aangelegd en onderhouden door een loodgieter.

Alle werkzaamheden die je in het tabje ‘Wat doet een loodgieter’ vindt bieden wij ook aan. En dat alles voor een concurrerende prijs dat wordt uitgevoerd door bekwame professionals. Tevens zijn wij 24/7 beschikbaar en bereikbaar voor urgente zaken.

Afspraak maken

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een van onze loodgieterswerkzaamheden of heeft u nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Stel je vraag direct aan een van onze specialisten.