Loodgieterswerkzaamheden

Van het aanleggen van leidingen tot het installeren van uw badkamer

Welkom bij Gevers, jouw toegewijde partner voor hoogwaardige loodgietersdiensten. Voor ons is iedereen speciaal, of je nu te maken hebt met een lekkende kraan, kapotte kranen of een spoedeisende situatie – wij staan paraat om je te helpen.

Wat doet een loodgieter

Als je over het werk van een loodgieter praat, dan ben je wel even bezig. Het werk van een loodgieter bestaat uit het plaatsen en aanleggen van sanitair, maar ook het onderhouden hiervan. Tevens kun je denken aan het onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Ook het riool wordt vaak aangelegd en onderhouden door een loodgieter.

Waarom Gevers installatie?

  • Professionele Service: Ons team van ervaren loodgieters staat garant voor professionele en kwalitatieve dienstverlening.
  • Snel en Betrouwbaar: Wij begrijpen dat problemen met sanitair snel moeten worden opgelost. Daarom streven wij ernaar om snel ter plaatse te zijn en het probleem effectief aan te pakken.
  • Transparante Tarieven: Bij [Bedrijfsnaam] geloven we in transparantie. Onze tarieven zijn eerlijk en duidelijk, zonder verborgen kosten.

Onze Diensten

1. Reparaties en Onderhoud

Onze ervaren loodgieters bieden snelle en efficiënte reparaties voor al jouw sanitair. Van lekkende leidingen tot kapotte kranen, wij herstellen het snel en betrouwbaar.

 

2. Plaatsen van Sanitair, Toiletten en Kranen

Wil je nieuw sanitair, een toilet of kranen laten installeren? Ons team van vakmensen staat klaar om deze installaties professioneel en nauwkeurig uit te voeren. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie, zodat je jarenlang probleemloos kunt genieten van je sanitair.

 

3. Spoedservice

Bij noodgevallen staan wij 24/7 voor je klaar. Of het nu gaat om een plotselinge lekkage of een ander sanitair probleem, bel ons direct en wij komen zo snel mogelijk naar je toe om het probleem op te lossen.

Sanitair renovatie in Noord-Brabant en Limburg

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het aanleggen en/of renoveren van uw badkamer, keuken en toilet. Daarom staan wij als organisatie garant voor de hoogste kwaliteit, persoonlijk contact en een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanleggen of renoveren

Of u nu uw complete badkamer, keuken of toilet moet laten renoveren of compleet moet laten aanleggen, wij zijn u graag van dienst. Maar ook bij het monteren van sanitair zoals uw bad, toilet, douchecabine, badmeubel of wastafel staan wij bij u klaar.

Wat valt onder Sanitair

Onder het begrip sanitair valt alles wat er tijdens de nieuwbouw of verbouwing/renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche enz. met als doel: de verzorging van het lichaam. Van waterleiding/kraan tot afvoer/riool, alles wat er tussen zit valt onder dit begrip.