Uw wooncomfort is voor ons erg belangrijk. Daarom speelt onze CV-ketel en airco aanleg en onderhoud een grote rol bij Installatiebedrijf Gevers uit Veldhoven. De CV-ketel zorgt ervoor dat uw woning verwarmd wordt. De airco zorgt ervoor dat u ten alle tijden frisse lucht in uw huis heeft.

Regelmatig CV-ketel/airco onderhoud

Het plaatsen van een CV-ketel of airco is één ding. Het onderhouden van uw CV-ketel is wellicht nog belangrijker. Een periodieke controle is hierbij noodzakelijk en wij bieden om die reden een servicepakket aan als extra service.

Onderhoud en service aan kleine en grote CV-ketels.

Regelmatig onderhoud zorgt voor een kleinere kans op storingen en een langere levensduur. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw CV-ketel en airco veilig is. Een ketel verbrandt immers flinke hoeveelheden gas. Naast controle op een goede en veilige werking wordt uw ketel tijdens het onderhoud ook optimaal afgesteld zodat deze zo zuinig mogelijk is. Regelmatig onderhoud kan een besparing van 5% op de energiekosten opleveren, waar wij ook u uiteraard graag over adviseren.

Indien u een servicecontract heeft bij Installatiebedrijf Gevers bent u verzekerd van snelle hulp tijdens storingen, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar en deskundig advies. Tevens zorgt regelmatig onderhoud voor een goede conditie van uw CV-ketel en airco.

Afspraak maken

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het aanleggen of onderhouden van uw CV-ketel of airco? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op

Stel je vraag direct aan een van onze specialisten.