24/7 bereikbaar

Veldhoven

Nederland

Over ons

Installatiebedrijf Gevers uit Veldhoven is een totaal installateur. Dit doen wij voor diverse bedrijven waaronder Etos en Albert Heijn, maar tevens ook voor particulieren. Bij ons staan een goede service, persoonlijk contact en een hoge kwaliteit erg hoog in het vaandel.

Veelgestelde vragen

Welke werktijden hanteren jullie?

Voor onze klanten en de servicecontracten zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar. Dit houdt in dat wij altijd voor u klaar staan! 

In welke gebieden werken jullie?

Voornamelijk in Noord-Brabant en Limburg, het zuiden van het land. 

Waarvoor kies je Installatiebedrijf Gevers?

Wij zijn een familiebedrijf die kwaliteit en een goede prijs hoog ik het vandel hebben staan. Door onze persoonlijke aandacht en onze bereikbaarheid bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit mogelijk. 

Recensies

Dit zeggen onze klanten over ons…

Vriendelijk personeel. Bij vervanging van mijn CV-ketel werd netjes gewerkt en schoon. Het oude materiaal werd netjes mee genomen.

Mevr. Kuijpers — Rosmalen

Top service. Airco geplaatst in ons huis, Goede uitleg van de bediening. En meerdere voorbeelden van verschillende modellen.

Fam. Leemans – Veldhoven

Snelle service! Bij een lekkage van onze dakgoot. Is snel gereageerd en het probleem vakkundig opgelost.

Fam. Boucher – Veldhoven

Sanitair 

Een renovatie is werk voor een deskundig installatiebedrijf en met onze vakkundige installateurs bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat.
Meer informatie →

CV-ketel

Uw wooncomfort is voor ons erg belangrijk. Daarom speelt onze CV-ketel en airco aanleg en onderhoud een grote rol bij Installatiebedrijf Gevers.
Meer informatie →

Airco

Airco is een populair onderwerp nu dat woningen en kantoren steeds beter geisoleerd zijn. Airco is al lang geen luxe meer, maar eerder een must.
Meer informatie →

Stel je vraag

Heb je een specifieke vraag over onze diensten of onze servicecontracten? Neem dan contact met ons op.
Vraag of opmerking →

Onze klanten

Neem contact op

Wilt u contact met een van onze specialisten? Neem dan onder werktijden contact met ons op. Bij dringende vragen kunt u het beste direct bellen. Voor onze 24/7 service is bellen de enige mogelijkheid.

Voor bedrijven: Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten en/of servicecontracten? Neem dan contact met ons op en onze specialisten kijken graag met u in welke vorm wij u kunnen helpen.

Wij proberen ten alle tijden de e-mail te beantwoorden binnen 24 uur. In weekenden kan het wat langer duren.

Top